Lansarea primului număr al revistei FABULAFIA la Fundația Löwendal

Merlin Books & Toys lansează sâmbătă, 10 octombrie, la ora 11.30, la Fundația Löwendal, primul număr al revistei pentru copii Fabulafia, o publicaţie trimestrială ce se adresează copiilor între 7 şi 12 ani.

La evenimentul de lansare a primului număr tipărit pe hârtie reciclată vor fi prezenți autorii şi ilustratorii ale căror lucrări se regăsesc în revistă, vor fi deschise expozițiile cu desenele ilustratorilor și cu cele ale scenografului și pictorului George Löwendal iar pentru copii va fi pregătit un atelier de inventat povești și personaje fantastice.

Secţiunea principală a revistei este cea literară, deşi formatul conţine şi rubrici de ştiinţă ludică, interviuri, concursuri şi rubrici interactive. Atât poveştile, cât şi desenele sunt create special pentru revistă de renumiţi autori români contemporani de cărţi pentru copii şi de ilustratori îndrăgiţi, membri ai Clubului Ilustratorilor din România.

Autorii Victoria Pătraşcu, Adina Rosetti, Laura Grünberg, Iulia Iordan, Florin Bican şi ilustratoarele Cristiana Radu, Stela Lie, Maria Surducan, Zelmira Szabo, Nura El-Sayed semnează primul număr şi fac parte din redacţia permanentă a revistei.

Primele trei ediţii au apărut online şi pot fi citite gratuit la adresa www.fabulafia.ro.

 

Coperta primului număr al revistei Fabulafia

Despre Merlin Books & Toys

Merlin Books & Toys este o librărie pentru copii şi un magazin de jucării, un spaţiu primitor şi interactiv, aşezat într-una dintre casele vechiului Cotroceni.

Începând din 2013, Merlin Books & Toys a propus o selecţie de jucării inovative şi de cărţi cu valoare educativă, dar şi estetică (https://merlinstore.ro/).

Periodic, librăria a lansat programe educaţionale şi a organizat întâlniri-atelier susţinute de autori şi ilustratori de cărţi pentru copii.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.