Parada Unirii – București, strada Verona

Vă invităm sămbătă, 16.02.2019, începând cu ora 13.00 la evenimentul ,,Parada Unirii” ce va avea loc în București, strada Pictor Arthur Verona, zona Bisericii Anglicane.
Evenimentul recreează atmosfera românească a târgurilor de odinioară, la momentul anunțării Marii Uniri de la 1918.

Inspiratele costume și decoruri din epoca respectivă, realizate de echipele de scenografi cu experiență în domeniul artistic, vor constitui o atmosferă de referință pentru perioada Marii Uniri de la 1918.

Programul evenimentului cuprinde o paradă de costume civile și militare de la 1918, un concert de muzică veche lăutărească cu Simion-Bogdan Mihai și un teatru de păpuși pentru copii.

Evenimentul se adresează tuturor cetățenilor din București, Slobozia și împrejurimi și în special bucureștenilor din sectorul 1.

Vă așteptăm cu mic, cu mare, la frumoasa sărbătoare!

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Evenimentul face parte din proiectul ,,România 100: Scenografie. Pictură. Costum.‘‘ organizat de Fundația Löwendal și finanțat de Primăria Sector 1 București prin Centrul Cultural Sector 1 în cadrul programului ,,Centenar pentru Toți‘‘ – sesiunea 2017-2020.

Parteneri proiect: Teatrul Național București, Domeniul Manasia, Muzeul Național de Artă din Chișinău, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița.

https://www.facebook.com/romania100scenografiepicturacostum/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.