Conferința de lansare a proiectului de arhitectură: Petre Antonescu@Fundația Löwendal și Arcub 2016

 

Sâmbată, 22.10.2016, ora 17.30 a avut loc conferința de lansare a proiectului ,,Detalii neoromânești in arhitectura lui Petre Antonescu. Exterioare și interioare ale vilelor bucureștene”. 

Deschiderea evenimentului a fost făcută de doamna Ariadna Löwendal-Dănilă, președinta Fundației Löwendal iar vernisajul expozițiilor de arhitectură de către arhitecții Cristina Woinaroski și Andrei Mărgulescu, coordonatorii proiectului.

Proiectul se desfășoară la Fundația Löwendal, în perioada 23-30 octombrie, cu expoziții de fotografie de arhitectură și workshopuri de arhitectură pentru copii și adulți.

Organizator: Fundația Lowendal în parteneriat cu Arcub și Primăria Municipiului București. Proiectul este finanțat în cadrul programului ,,București Orașul In-vizibil – 2016 ARCUB”.
Mulțumim invitaților, participanților, partenerilor proiectului: Arcub și Primăria Municipiului București și colaboratorilor: Asociației de-a Arhitectura, Institutului Balassi, Institutul maghiar din București, Institutului Cultural Român și City Grill, Hanu’ Berarilor.

Mulțumiri pentru documentare: Arhivelor Naționale ale României, Arhivelor Naționale Franceze, Biblioteca Academiei Române, Cabinetul de Stampe.

De asemenea, mulțumiri mass-media pentru promovarea evenimentului:
AgerpresMediafaxArtindexIglooZiaresireviste.ro, 
Observatorul Cultural Art 7 fm.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.