Avram Ariadna in studiorile ZF Live vorbind despre Domeniul Manasia

Avram Ariadna in studiorile ZF Live vorbind despre Domeniul Manasia in cifre dar si in povestiri de suflet si istorii inedite ale acestui loc.

O baroneasă în vârstă de 50 de ani din Bucureşti şi-a deschis propria afacere de organizare de evenimente, prin reconsolidarea unui conac situat în apropierea Capitalei.

Ariadna Avram a achiziţionat în 2006 Domeniul Manasia pentru 250.000 de euro, iar după cinci ani de reconsolidări şi o investiţie de 2,5 milioane de euro, antreprenoarea vrea să îşi recupereze banii prin organizarea de nunţi şi evenimente culturale, a declarat ea la ZF Live.

,,Am cumpărat un parc de două hectare, o cramă de un milion de litri de vin, un conac în paragină şi o istorie frumoasă. Conacul a fost renovat astfel încât să recreeze imaginea unui castel franţuzesc, format din hol de primire, sală de mese şi sala de pian”

Avram a precizat că va folosi conacul pentru diverse evenimente, întâniri sau team buildinguri organizate de corporaţii şi multinaţionale, dar şi evenimente culturale, precum festivaluri. ,,Ne uităm şi către o zonă mai bănoasă, adică nunţile şi botezurile. Vrem ca Domeniul Manasia să fie o zonă similară Snagovului sau Mogoşoaiei”.

 

http://m.zf.ro/zf-live/video-zf-live-o-baroneasa-a-investit-2-5-milioane-de-euro-pentru-a-renova-conacul-manasia-urmariti-zf-live-de-marti-15-iulie-cu-ariadna-avram-12935285

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.