Ateliere pentru copii de 4-8 ani, despre teatru, artă și arhitectură

Global Mindscape în parteneriat cu Fundația Löwendal propun pentru primăvara lui 2012 ateliere pentru copii de 4-8 ani despre teatru, artă și arhitectură

Global Mindscape și Fundația Löwendal invită copiii cu vârsta de 4-8 ani, să participe la atelierele „Despre teatru, artă și arhitectură” coordonate de Angelica Iacob, cu participarea artistului Eduard Constantin.
Copiii vor fi introduși în farmecul Bucureștiului de altădată; plină de eleganță și pitoresc, vila din zona fostului Parc Ioanid este reprezentativă pentru arhitectura neoromânească de la începutul secolului al XX-lea. Copiii vor observa modul în care lumea artei și cea a teatrului s-au împletit în creația artistului George Lӧwendal și vor realiza propriile lucrări inspirate de colecția găzduită în această locație inedită.

Atelierele se desfășoară astfel:
Sâmbătă, 26 mai 2012, ora 11.00Detalii arhitecturale; ne familiarizăm cu arhitectura neoromânească și cu povestea Parcului Ioanid, iar în final pictăm ce ne-a plăcut mai mult din vila care adăpostește Fundația Lӧwendal.
Sâmbătă, 2 iunie 2012, ora 11.00Vitraliul; observăm vitraliul din salonul de la intrare, privim exemple și din alte locații, apoi realizăm proiecte de vitraliu.
Sâmbătă, 9 iunie 2012, ora 11.00Personajul și costumul; admirăm portrete și schițe de costum semnate Lӧwendal, iar apoi ne potretizăm în costume și decoruri fanteziste.
Sâmbătă, 16 iunie 2012, ora 11.00 –  – “păpușa are mișcări mult mai vii decât omul adevărat, pe care îl stingheresc construcția anatomică și legea gravitației” – ne familiarizăm cu schițele de marionete realizate de Lӧwendal și imaginăm personaje și aventurile acestora.


Atelierele sunt realizate la sediul Fundației Löwendal, București, Piața Gh. Cantacuzino nr.1, sector 2 (lângă fostul Parc Ioanid).

Înscrieri:
e-mail: office@globalmindscape.ro, telefon: 0724 083 932, 0758 833 263 (Angelica Iacob), sau e-mail: fundatia@lowendal.org (cu mențiunea: Ateliere copii)
Locație: P-ța Gh. Cantacuzino nr. 1, sector 2, București (lângă Grădina Icoanei)
Tarif: 40 lei / copil / atelier
Pentru participarea la minim trei ateliere și pentru înscrierea copiilor din aceeași familie se oferă o reducere de 5%

Despre Global Mindscape

Despre Fundația Lowendal

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.